Sparris - enkelt i grillpannan
Kategori: Recept mat
Det gick bara inte hålla sig, en förnimmelse om vår kändes som ett måste. Och det fick bli lite importsparris långtbortifrån.

Sparris - snabbt och enkelt i grillpannan
Dela sparrisarna på längsgående på mitten och skär bort den träiga nedre änden
Rulla i lite nötig olivolja
Stek sparrisarna några minuter på varje sida så de får lite fin färg.
Har du lite gamla baguetter liggandes så gör lite lagom bitar av det, duscha över lite mer av olivoljan. Låt brödet steka med sista vändningen.
Klyv lite småtomater, låt också de följa med ner i pannan så de blir lite ljumma.
Lite havssalt att strö över och till sist
Bryt över lite frasstekta baconbitar (fast det hade jag inte just denna dag, och det var gott ändå)
Riv över mer eller mindre permesan, beroende vad du gillar ost - för egen del fördrar jag mer.